Et huidige moment: spiritualiteit zonder religie Sam Harris

ISBN: 9789057124136

Published:

Paperback

237 pages


Description

Et huidige moment: spiritualiteit zonder religie  by  Sam Harris

Et huidige moment: spiritualiteit zonder religie by Sam Harris
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 237 pages | ISBN: 9789057124136 | 6.35 Mb

New York Times bestseller, vertaling van Waking Up.‘Een eloquent pleidooi […] Dit boek is prettig positief van toon en opent een atheïstische weg voor spiritualiteit.’ **** - Stine Jensen in De VolkskrantHet huidige moment is een gids voor iedereenMoreNew York Times bestseller, vertaling van Waking Up.‘Een eloquent pleidooi […] Dit boek is prettig positief van toon en opent een atheïstische weg voor spiritualiteit.’ **** - Stine Jensen in De VolkskrantHet huidige moment is een gids voor iedereen die op zoek is naar spiritualiteit zonder religie.

Het is een pleidooi voor mindfulness en meditatie als rationele oefening op basis van neurowetenschap en psychologie.In dit baanbrekende boek toont Sam Harris aan dat er bij het begrijpen van de realiteit meer komt kijken dan wetenschap en seculiere cultuur doorgaans erkennen. De manier waarop we aandacht geven aan het huidige moment bepaalt in grote mate de kwaliteit van ons leven.Het huidige moment is deels een persoonlijk relaas, deels een zoektocht naar de wetenschappelijke fundamenten van spiritualiteit.

Geen ander boek brengt contemplatieve wijsheid en moderne wetenschap op deze manier samen. Geen andere auteur dan neurowetenschapper en filosoof Sam Harris had het kunnen het schrijven.‘Sam Harris is absoluut mijn meest favoriete scepticus. In dit boek biedt hij een heldere en onbevooroordeelde kijk op de supermarkt van de spiritualiteit. Hij legt uit wat junkfood is, en wat gezonde voeding.’ – Daniel Goleman, auteur van Emotionele intelligentie en FocusEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Et huidige moment: spiritualiteit zonder religie":


gelovenechty.eu

©2008-2015 | DMCA | Contact us