Το όνομά μου είναι Χουσεΐν Mona Periss

ISBN:

Published:

Paperback

400 pages


Description

Το όνομά μου είναι Χουσεΐν  by  Mona Periss

Το όνομά μου είναι Χουσεΐν by Mona Periss
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 400 pages | ISBN: | 4.23 Mb

Ο Χουσεΐν είναι ένας πολεμιστής, της ζωής και του ονείρου! Του κατεστημένου και της ανισότητας... Ένας πολεμιστή, της ιερής, της άγιας και της ονειρεμένης ζωής που θέλει να τη ζήσει έτσι όπως αυτός θέλει κι όπως αυτός την ονειρεύεται! ΕίναιMoreΟ Χουσεΐν είναι ένας πολεμιστής, της ζωής και του ονείρου! Του κατεστημένου και της ανισότητας... Ένας πολεμιστή, της ιερής, της άγιας και της ονειρεμένης ζωής που θέλει να τη ζήσει έτσι όπως αυτός θέλει κι όπως αυτός την ονειρεύεται! Είναι γεννημένος στις 15 Μαΐου του 1988, ημέρα Κυριακή, είναι μόνο είκοσι πέντε, αλλά μεγάλος στη ψυχή και αγωνιστής στη ζωή, ο Χουσεΐν, είναι Πέρσης κι είναι μοντέλο.

Πέρασε πολλά, έκανε πολλά, ποτέ δεν είχε την στήριξη της οικογενείας του, είχε τη στήριξη της ψυχής του αδερφού του, τις ίδιας της δικής του ψυχής. Κατάφερε κι έκανε ένα όνομα, έκανε κάτι που κάποιοι θα το θεωρήσουν, σιγά το πράγμα... Μετά από πολλά βάσανα που πέρασε σε πολύ μικρή ηλικία, έμαθε και απέφυγε τις παγίδες, κοίταξε μπροστά, διάβασε πολύ, έψαξε και βρήκε τον ΕΑΥΤΟ του.

Ζει σε μια χώρα που είναι μια απέραντη φυλακή, αλλά αυτός κι η ψυχή του είναι γερά δεμένοι με τον όρο και την έννοια της ελευθερίας! Είναι ένας φίλος από μακριά, είναι ο γιος που θα ήθελα να είχα, ίσως είναι το παιδί της διπλανής πόρτας, είναι ο τύπος που ξέρει να χαμογελά, ο άνθρωπος που δεν ξέχασε να πολεμά. Είναι το παλικάρι, ο αγωνιστής που θα έχει πάντα στο χέρι, μια ασπίδα κι ένα ξίφος, είναι ο Πέρσης Χουσεΐν, που λίγοι βοήθησαν και λίγοι ξέρουν.

Είναι ο ήρωας που γι’ αυτόν πολλοί θα ήθελαν να αφιερώσουν ένα όλοκληρο βιβλίο, μια ιστορία, ένα αύριο κι ένα μέλλον. Αυτός ο νέος είναι από μόνος του το μέλλον, είναι ο ίδιος μια ολόκληρη ιστορία κι ας είναι μόνο είκοσι πέντε χρονών!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Το όνομά μου είναι Χουσεΐν":


gelovenechty.eu

©2008-2015 | DMCA | Contact us