Das Kind In Uns. Wie Finde Ich Zu Mir Selbst John Bradshaw

ISBN: 9783426870518

Published:


Description

Das Kind In Uns. Wie Finde Ich Zu Mir Selbst  by  John Bradshaw

Das Kind In Uns. Wie Finde Ich Zu Mir Selbst by John Bradshaw
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | | ISBN: 9783426870518 | 9.40 Mb

Bij onze geboorte zijn we nog een onbeschreven blad. Dat onbeschreven blad, het kind in jezelf, zoals Bradshaw het noemt, wordt tijdens het opgroeien vaak verwond door bijvoorbeeld verlatenheid of een slecht functionerend gezinsverband. Dit leidt totMoreBij onze geboorte zijn we nog een onbeschreven blad. Dat onbeschreven blad, het kind in jezelf, zoals Bradshaw het noemt, wordt tijdens het opgroeien vaak verwond door bijvoorbeeld verlatenheid of een slecht functionerend gezinsverband.

Dit leidt tot gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid en verdriet. In ons verdere leven blijven wij functioneren volgens de patronen van deze scheefgegroeide ontwikkeling. Eenmaal volwassen uit zich dat in verslavingen, destructief gedrag, problematische relaties en verlies van energie.De bekende Amerikaanse psycholoog John Bradshaw ontwikkelde een therapie die erop is gericht in contact te komen met je oorspronkelijke ik.

Deze therapie geeft een gevoel van thuiskomen. Door het herstellen van de relatie met het kind in jezelf kun je de wonden helen en de gemiste ontwikkelingen inhalen. Met praktische oefeningen en voorbeelden leer je het kind in jezelf te vinden, te herstellen, vast te houden, te koesteren en te beschermen. Op die manier maak je voor jezelf een nieuwe start mogelijk op weg naar een gelukkiger leven.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Das Kind In Uns. Wie Finde Ich Zu Mir Selbst":


gelovenechty.eu

©2008-2015 | DMCA | Contact us